Over Romy

Romy Fennema - psychomotorisch therapeut Rosmalen

Wat leuk dat je wat meer wil weten over mij! Ik zal in het onderstaande stuk wat meer over mijzelf vertellen en hoe ik deze praktijk in Rosmalen ben begonnen, wat ik belangrijk vind en waar ik voor sta. Mocht je vragen hebben dan neem gerust vrijblijvend contact met me op door op de onderstaande knop te drukken. 

Praktijk Romy Fennema
Romy Fennema

Achtergrond

In 2012 ben ik begonnen aan de opleiding Bewegingsagogie in Utrecht met het idee dat ik fysiotherapeut wilde worden. Ik ben mijzelf gaan verdiepen in de opleiding en kwam er al snel achter dat de opleiding destijds zich vooral richtte op het bewegingsapparaat (het lichaam) en dat het mentale stuk wat meer achterwege bleef. Zodoende ben ik uitgekomen bij de opleiding Psychomotorische therapie in Nijmegen, een opleiding waarbij het fysieke stuk en het mentale stuk samenkomen in één behandelvorm. In 2015 ben ik gestart met deze opleiding en in 2019 afgestudeerd.

Het oprichten van de praktijk

Tijdens de studie en na mijn afstuderen heb ik op verschillende plekken en met verschillende leeftijdsgroepen gewerkt: kinderen, jongeren, volwassenen (GGZ) en ouderen. Ik vind iedere leeftijdsgroep zijn uitdaging hebben: ik werk graag met mensen, ongeacht de leeftijd. Toch kwam ik er al snel achter dat het werken in een grote organisatie mij niet gelukkig maakt. Zo ben ik begin 2020 als ZZP-er gaan werken. Ik ben altijd ondernemend geweest en ergens had ik de ambitie om iets voor mezelf op te zetten. Eind 2020 heb ik de knoop doorgehakt en een sprong in het diepe gemaakt: het openen van een eigen praktijk! Dit bleek al snel de juiste keuze te zijn en werk ik met heel veel plezier in deze praktijk!