Vergoedingsmogelijkheden

Er zijn mogelijkheden om de PMT behandeling (deels) vergoed te krijgen. Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de behandeling zelf te bekostigen. In sommige gevallen is het mogelijk om tijdens uw belastingaangifte een deel van de zorgkosten terug te vragen. Voor de voorwaarden kunt u terecht op de website van de belastingdienst

Let op: 
Controleer vóór de start van de behandeling altijd of de vergoedingsmogelijkheid ook daadwerkelijk voor u geldt. Vanaf de start van de behandeling bent u zelf verantwoordelijk voor de betaling.

Aanvullende verzekering

Bij sommige verzekeraars is het mogelijk om een gedeeltelijke vergoeding te krijgen. PMT valt onder de alternatieve zorg. Voor het actuele overzicht van de aangesloten verzekeraars kunt u terecht op de website Zorgwijzer.

Romy Fennema is aangesloten bij de FVB, NVPMT, NFG, RBCZ.

Belangrijk: u betaalt de factuur zelf en declareert deze bij uw zorgverzekering. 

Gecontracteerde jeugdzorg (tot 18 jaar)

Op dit moment heeft de praktijk helaas geen contract met de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Het is wel mogelijk om een vergoeding te krijgen vanuit de gemeente via een Persoonsgebonden Budget (PGB) of via een maatwerkovereenkomst. Neem contact op met de desbetreffende gemeente om de mogelijkheden te bespreken.

Logo FVB